Koronavirus in digitalna disrupcija

30 aprila, 2020

»Vsaj 40% vseh podjetij bo propadlo v naslednjih 10 letih, če ne bodo ugotovila, kako spremeniti celotno podjetje z namenom prilagajanja na nove tehnologije.« (John Chambers, Cisco).

Za veliko večino pandemij v človeški zgodovini je značilno, da so katalizator inovacij in pospeševanja sprememb, kar lahko opažamo tudi pri aktualni krizi, povezani s pandemijo novega koronavirusa. Družbene, kulturne, moralne ter poslovne vrednote, ki so se vzpostavljale zadnjih nekaj desetletij, so tako že na udaru sprememb, ki jih povzroča trenutna pandemija, vprašanje pa je, kako intenzivne in globoke bodo te spremembe in ali lahko obstoječa družbena ureditev vse to prenese. Več

Avtor

IPM Digital

IPM Digital

IPM Digital je del skupine IPM Group. IPM group je skupina poslovnih subjektov, ki delujejo na področju raziskovanja, svetovanja, izobraževanja, medijev, digitalizacije in pametnih skupnosti. IPM group na enem mestu združuje eksperte iz opredeljenih področij, ki povezujejo kliente iz zasebnega in javnega sektorja ter nudijo celostne in inovativne poslovne rešitve.