Podjetništvo v digitalni dobi

24 novembra, 2021

Kako bi opisali digitalno transformacijo vašega podjetja: ustvarjanje novih poslovnih modelov, produktov in storitev ali izvajanje nalog in procesov s pomočjo digitalnih rešitev?

Če niste prepričani, kako bi odgovorili, ali pa če vas samo zanima digitalni razvoj podjetništva, je naš dogodek pravo mesto, da izveste več.

Gostje panelne diskusije vam bodo približali priložnosti, ki jih prinaša digitalizacija v svet podjetništva in prihodnost, ki bo temeljila na digitalni ekonomiji in visokih pričakovanjih uporabnikov storitev ter produktov. Z gosti bomo poskusili odkriti in nasloviti ključne izzive, ki jih prinaša digitalizacija podjetništvu ter kako uspešno izkoristiti potenciale tega globalnega trenda.

Dogodek bomo prenašali v živo na našem Facebook profilu.

Več o govorcih izveste kmalu. 

Dogodek organizira Inštitut za digitalizacijo, IPM Digital, v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji.

Avtor

IPM Digital

IPM Digital

IPM Digital je del skupine IPM Group. IPM group je skupina poslovnih subjektov, ki delujejo na področju raziskovanja, svetovanja, izobraževanja, medijev, digitalizacije in pametnih skupnosti. IPM group na enem mestu združuje eksperte iz opredeljenih področij, ki povezujejo kliente iz zasebnega in javnega sektorja ter nudijo celostne in inovativne poslovne rešitve.